Medový chléb s anýzem
185 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 30gramůMáslo čerstvé
- 80mililitrůMed včelí
- 200mililitrůMléko polotučné
- 100mililitrůVoda pitná
- 60gramůAnýz celý
- 10gramůDroždí sušené
- 5gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
12 g
Sacharidy
119 g
Vláknina
7 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, mléko, med a rozpuštěné máslo, přidáme hladkou mouku, sůl, anýz, promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.