Medový chléb s jablky a ořechy
206 min.
Ingredience
- 450mililitrůVoda pitná
- 100gramůMáslo čerstvé
- 50gramůMed včelí
- 60gramůCukr krupice
- 100gramůJablka
- 30gramůČokoláda hořká
- 50gramůOřechy lískové
- 8gramůSůl
- 500gramůMouka chlebová
- 200gramůMouka pšeničná celozrnná
- 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
699 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
109 g
Vláknina
7 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Do mísy vlijeme vodu, rozpuštěné máslo, med, přidáme sůl, cukr, oba druhy mouky a na kostičky nakrájená jablka. Vmícháme rozpůlené lískové ořechy a kousky čokolády, přendáme do nádoby domácí pekárny. Přisypeme sušené droždí, nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.