Medový meloun s parmskou šunkou
20 min.
Ingredience
- 2kusyMeloun cukrový
- 10dekagramůŠunka parmská
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusMáta
- 1decilitrVíno portské
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
111 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
13 mg
Vápník
31 g
Postup přípravy
- 1Medové melouny dáme na 2 hodiny vychladit do chladničky. Po dvou hodinách je vyndáme, melouny rozpůlíme a odstraníme jádra.
- 2Poloviny melounů rozdělíme na třetiny a položíme na misku. Plátky šunky naaranžujeme na porce melounu a posypeme pepřem. Před podáváním zakápneme troškou portského vína a posypeme nasekanou mátou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.