Medový salámek

25 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
771 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
51 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
10 g
Cukr
63 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrůlku krátce převaříme med. Do horkého medu zamícháme nadrcený hřebíček, skořici, mák a mleté ořechy. Vše dobře promícháme a necháme vychladnout.
  • 2
    Pracovní plochu pokapeme trochou vody a vychladlou medovou směs na ní zformujeme do válečku.
  • 3
    Salámek uložíme na suchém místě. Před podáváním krájíme na plátky nožem namočeným ve studené vodě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.