Mentolové čatní

20 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
52 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
650 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tamarind necháme chvíli ponořený ve vodě a pak z něj oddělíme šťávu. Listy mentolu opláchneme pod tekoucí vodou. Na kousky nakrájíme zelené a červené chilli. Na suché pánvi necháme pražit semínka kmínu.
  • 2
    Rozmixujeme mentol, chilli papričky, kmín a tamarindovou dužninu tak, aby nám vzniklá jemná pasta. Ochutíme špetkou soli, cukru, černé soli a znova mixujeme. Můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.