Mexická horká čokoláda
20 min.
Ingredience
- 1litrMléko plnotučné
- 115gramůČokoláda hořká
- 1kusVanilkový lusk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
17 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1V hrnci smícháme mléko a čokoládu, množství čokolády záleží na chuti. Vanilkový lusk rozřízneme podélně a přidáme do mléka.
- 2Směs zahříváme na mírném plameni, až se čokoláda rozpustí, šleháme metlou, až směs začne vařit.
- 3Vyjmeme vanilku a nápoj rozdělíme do čtyř šálků nebo varných sklenic. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.