Mexický zeleninový salát s vejcem a fazolemi

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaPepř cayenský
    • 2kusyOkurka salátová
    • 2kusyPaprika žlutá
    • 6kusůRajčata
    • 1kusSalát ledový
    • 4kusyVejce slepičí
    • 1kusCibule červená
    • 4lžíceMajonéza
    • 1špetkaCukr krupice
    • 200gramůFazole červené sterilované
    • 4lžíceKečup
    • 10gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
21 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Připravíme zálivku. Majonézu, cukr, sůl, pepř a kečup dobře promícháme a uložíme do chladu.
  • 3
    Okurku, rajčata, cibuli a papriku nakrájíme na středně velké kousky, přidáme fazole a dobře promícháme.
  • 4
    Do větší misky naklademe listy ledového salátu a na ně zeleninu. Navrch rozprostřeme kolečka vařených vajec a na ně vychlazený dresink.
  • 5
    Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.