Míchaný salát ze zeleniny a ovoce

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
9 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařený a okapaný celer nakrájíme na nudličky, pečlivě oloupaný pomeranč pokrájíme na měsíčky, okapaný ananas na nudličky, mandarinky rozdělíme na dílky a překrojíme na půlky, jahody překrojíme na čtvrtky. Všechno ovoce a zeleninu v míse osolíme a promícháme.
  • 2
    Hlávkový salát opláchneme, usušíme a promícháme s citronovou šťávou. Do tatarské omáčky vmícháme očištěnou a na drobné nudličky nakrájenou papriku.
  • 3
    Na každý talíř dáme dva listy salátu, na něj naservírujeme směs ovoce a zeleniny a přelijeme tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.