Millefeuille s povidly

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
776 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
26 g
Sacharidy
134 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Křehké těsto rozdělíme na 10 kousků a každé vyválíme, posypeme nasekanými mandlemi a dáme na máslem vymazaný plech. Lehce pocákáme vodou a pečeme 10 minut na 240°C, dokud těsto nezačne lehce hnědnout.
  • 2
    Po vyndání z trouby necháme vychladnout a na každý kousek těsta naneseme lehkou vrstvu povidel smíchaných se smetanou. Ještě posypeme cukrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.