Milsupen – polévka z kysaného mléka

22 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
34 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
564 mg
Cukr
131 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky chleba nakrájíme na kostičky a v pánvi na másle je osmažíme dozlatova. V hrnci si přivedeme k varu 1 litr kysaného mléka. Poté hned přilijeme smetanu, ve které jsme si dohladka rozmíchali hladkou mouku, přidáme sůl, kmín a rozkvedlané vejce. Polévku stále mícháme, vaříme ji jen 1–2 minuty a pak ji odstavíme z plotny.
  • 2
    Do talířů rozdělíme chleba, přelijeme polévkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.