Minestra s fenyklem a mořskou pražmou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek a cibuli nasekáme najemno. Plátky rybího masa pokrájíme na kousky. Očistíme fenykl, zbavíme vnějších listů a stonku, pokrájíme na tenké plátky.
  • 2
    V pánvi na másle osmažíme nasekanou cibuli a pórek. Přidáme plátky fenyklu a smažíme. Vše zalijeme zeleninovým vývarem, uvedeme do varu, 25 minut povaříme.
  • 3
    Rybí maso smažíme na oleji po obou stranách, dokud mírně nezezlátne. Osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem.
  • 4
    Protlačíme směs s fenyklem sítem do hrnce, přidáme smetanu a na středním plameni prohřejeme. Přelijeme fenyklovou polévku do polévkové mísy, přidáme kousky osmažených ryb, posypeme pokrájenou fenyklovou natí a horkou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.