Mini hamurger

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
25

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
47 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Vláknina
19 mg
Cukr
193 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu si předehřejeme na 180°C nebo na stupeň 4. Připravíme si pečící plech, který vymažeme olivovým olejem.
  • 2
    V menší misce smícháme vejce, černý pepř, bazalku, mandlovou mouku a nastrouhaný sýr. Vzniklou směs přidáme k mletému hovězímu masu a mícháme, dokud se všechno pěkně nespojí. Poté ze směsi vytvoříme kuličky o průměru 1,5 cm. Dáme je na vymazaný plech a zploštíme na mini masové placičky, které potřeme olivovým olejem, aby se nám v troubě nevysušily.
  • 3
    Pečeme, dokud se nepropečou i uvnitř, cca 10-15 minut. Potom placičky otočíme a pečeme z druhé strany.
  • 4
    Když budou hotové, vytáhneme je z trouby a necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.