Mini hamurger
40 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 55gramůMouka mandlová
- 55gramůSýr Čedar
- 455gramůHovězí maso mleté
- 2lžičkyOlej olivový
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaBazalka sušená
Počet porcí:
25Postup přípravy
- 1Troubu si předehřejeme na 180°C nebo na stupeň 4. Připravíme si pečící plech, který vymažeme olivovým olejem.
- 2V menší misce smícháme vejce, černý pepř, bazalku, mandlovou mouku a nastrouhaný sýr. Vzniklou směs přidáme k mletému hovězímu masu a mícháme, dokud se všechno pěkně nespojí. Poté ze směsi vytvoříme kuličky o průměru 1,5 cm. Dáme je na vymazaný plech a zploštíme na mini masové placičky, které potřeme olivovým olejem, aby se nám v troubě nevysušily.
- 3Pečeme, dokud se nepropečou i uvnitř, cca 10-15 minut. Potom placičky otočíme a pečeme z druhé strany.
- 4Když budou hotové, vytáhneme je z trouby a necháme vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.