Miniklobásky v chlebu

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1506 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
72 g
Sacharidy
152 g
Vláknina
8 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce dáme klobásky a zalijeme je vodou. Necháme vodu přijít k varu a ihned odstavíme z ohně. Počkáme až voda vychladne a klobásky vyndáme.
  • 2
    Švestková marináda [44389]:
  • 3
    Poté připravíme marinádu. Do hrnce dáme švestky, přidáme půl litru vody, cukr, chilli papričku, špetku soli a worcester. Vše pořádně zamícháme a deset minut povaříme.
  • 4
    Do mísy mezitím smícháme mouku se šťávou z citronu a 250 ml vody. Pořádně všechno promícháme a následně přidáme do hrnce. Vaříme dalších pět minut.
  • 5
    Na gril nyní dáme ohřát klobásky a potíráme je pravidelně připravenou marinádou. Hotové klobásky pak dáme do vydlabaného rozehřátého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.