Miniklobásky v chlebu
40 min.
Ingredience
- 1kilogramKlobása vinná
- 1kilogramChléb pšeničný (bílý)
- Švestková marináda [44389]
- 1kusCitrony
- 1,5lžíceCukr krupice
- 1kusChilli paprička
- 1lžíceMouka kukuřičná
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 750mililitrůVoda pitná
- 150gramůŠvestky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1506 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
72 g
Sacharidy
152 g
Vláknina
8 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce dáme klobásky a zalijeme je vodou. Necháme vodu přijít k varu a ihned odstavíme z ohně. Počkáme až voda vychladne a klobásky vyndáme.
- 2Švestková marináda [44389]:
- 3Poté připravíme marinádu. Do hrnce dáme švestky, přidáme půl litru vody, cukr, chilli papričku, špetku soli a worcester. Vše pořádně zamícháme a deset minut povaříme.
- 4Do mísy mezitím smícháme mouku se šťávou z citronu a 250 ml vody. Pořádně všechno promícháme a následně přidáme do hrnce. Vaříme dalších pět minut.
- 5Na gril nyní dáme ohřát klobásky a potíráme je pravidelně připravenou marinádou. Hotové klobásky pak dáme do vydlabaného rozehřátého chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.