Minutková vepřová kýta na krkonošský způsob

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
32 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
561 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si marinádu: do mísy dáme 2 lžíce olivového oleje, 2 žloutky, 2 lžíce maizeny, 0.5 lžičky pikantního worcestru, 1 lžičku kari koření, velmi drobně nakrájenou cibuli, 1 pokrájenou feferonku a 4 lžíce černého piva. Marinádu dobře promícháme.
  • 2
    Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a pokrájíme na tenké nudličky, které zamícháme do marinády a dáme do chladničky na 12 hodin uležet.
  • 3
    Druhý den maso restujeme na rozpáleném olivovém oleji (4 lžíce).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.