Mix ovoce s bílou čokoládou

17 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
7 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme jahody, borůvky, maliny, ostružiny a rybíz v míse, přemístíme do ploché plastové nádoby a dáme do mrazáku minimálně na 2 hodiny přemrznout.
  • 2
    Před podáváním vyndáme a necháme 5 minut povolit. Ve vodní lázni ohříváme v misce nalámanou čokoládu, až je úplně tekutá. Ovoce rozdělíme na jednotlivé talířky a přelijeme horkou čokoládou. Ozdobíme jahodovým toppingem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.