Mléčná kaše s cibulí

35 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
14 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme mléko, osolíme a přivedeme k varu. Pomalu přisypáváme polohrubou mouku a metlou rychle rozmícháváme. Za stálého míchání povaříme asi 20 minut, aby kaše zhoustla tak akorát. Zhoustne-li příliš, naředíme mlékem.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova.
  • 3
    Kaši rozdělíme na talíře a přelijeme máslem s cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.