Mléčná polévka s cibulí

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
36 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemli nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle.
  • 2
    Osmažené žemle vrstvíme v polévkové míse s rozšlehanými vejci a nastrouhaným sýrem. Vrstvy nejméně 2x opakujeme. Mísu potom vložíme do vodní lázně.
  • 3
    Cibuli zpěníme na másle, rozvaříme ji v osoleném mléce a rozmixujeme ji nebo prolisujeme. Uvedeme do varu a v míse přelijeme žemle s vejci a sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.