Mléčná rýže Ládi Hrušky

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 120gramůRýže loupaná
    • 250mililitrůMléko polotučné
    • 1kusCukr vanilka
    • 20gramůCukr krupice
    • 2gramySkořice mletá
    • 0,5kusPudinkový prášek - vanilkový
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
3 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme podle návodu uvedeném na výrobku.
  • 2
    V hrnci promícháme mléko, cukr, pudinkový prášek a uvařenou rýži. Přivedeme k varu a vaříme asi 2 minuty dokud směs nezhoustne. Odstavíme a vmícháme vanilkový cukr a skořici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 29. 1. 2016
Mléčná rýže Ládi Hrušky
Tento recept můžu doporučit a dávám palec nahoru. Rýži jsem ale přidala až do uvařeného pudinku a společně promíchala. Mně osobně tato rýže chutnala ještě teplá, doplněná domácím jahodovým džemem. Cukr jsem dala dle potřeby. 🙂