Mléčná rýže Ládi Hrušky
25 min.
Ingredience
- 120gramůRýže loupaná
- 250mililitrůMléko polotučné
- 1kusCukr vanilka
- 20gramůCukr krupice
- 2gramySkořice mletá
- 0,5kusPudinkový prášek - vanilkový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
3 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Rýži uvaříme podle návodu uvedeném na výrobku.
- 2V hrnci promícháme mléko, cukr, pudinkový prášek a uvařenou rýži. Přivedeme k varu a vaříme asi 2 minuty dokud směs nezhoustne. Odstavíme a vmícháme vanilkový cukr a skořici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 29. 1. 2016
Mléčná rýže Ládi Hrušky
Tento recept můžu doporučit a dávám palec nahoru. Rýži jsem ale přidala až do uvařeného pudinku a společně promíchala. Mně osobně tato rýže chutnala ještě teplá, doplněná domácím jahodovým džemem. Cukr jsem dala dle potřeby. 🙂