Mléčný řez

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
336 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky vyšleháme v míse s cukrem a kakaem. Potom střídavě přidáváme pevný sníh ušlehaný z bílků a mouku s práškem do pečiva.
  • 2
    Těsto rozprostřeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme v troubě při 180°C asi 15 minut.
  • 3
    Šlehačku vyšleháme s cukrem (množství upravíme podle chuti) a zašleháme do ní po částech měkký tvaroh.
  • 4
    Upečený, vychladlý korpus rozkrájíme na malé obdélníčky a každý ještě podélně rozkrojíme. Jednotlivé obdélníčky potřeme silnou vrstvou náplně, spojíme vždy dva k sobě a necháme pod fólií vychladit, aby piškot zvláčněl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 27. 3. 2017
Mléčný řez
Děti tyhle řezy milují 😍 Jsou lepší jak originál 😉