Mleté hovězí maso s vejci
20 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí maso mleté
- 40gramůMáslo čerstvé
- 4kusyVejce slepičí
- 8kusůRajčata
- 2kusyCibulka jarní
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Na rozpálené pánvi na másle opečeme mleté maso, osolíme a 5-6 minut mícháme.
- 2Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a oloupanou, nasekanou cibulku. Vše chvíli dusíme pod pokličkou.
- 3K podušenému masu vmícháme rozšlehaná vejce a necháme je ztuhnout.
- 4Můžeme podávat s tmavým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.