Mleté hovězí s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky

45 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
10 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýžové nudle uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu, poté je scedíme a přikryjeme utěrkou.
  • 2
    Fazolové lusky, bambusové výhonky a koriandr opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Nakrájíme podélně fazolky, lístky koriandru nakrájíme na drobné kousky. Na kousky pokrájíme i bambusové výhonky.
  • 3
    Na rozpáleném oleji osmahneme mleté hovězí maso. Přidáme fazolky, nadrcený pepř a kari pastu. Vše spolu smažíme doměkka.
  • 4
    Nakonec přidáme uvařené rýžové nudle, bambusové výhonky a koriandr. Směs zlehka promícháme a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.