Mleté hovězí s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky
45 min.
Ingredience
- 250gramůNudle rýžové
- 300gramůFazolové lusky zelené
- 200gramůBambusové výhonky
- 5kusůKoriandr čerstvý
- 200gramůHovězí maso mleté
- 4lžíceOlej rostlinný
- 2lžíceKari pasta
- 1špetkaSůl
- 500mililitrůVoda pitná
- 2lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
10 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rýžové nudle uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu, poté je scedíme a přikryjeme utěrkou.
- 2Fazolové lusky, bambusové výhonky a koriandr opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Nakrájíme podélně fazolky, lístky koriandru nakrájíme na drobné kousky. Na kousky pokrájíme i bambusové výhonky.
- 3Na rozpáleném oleji osmahneme mleté hovězí maso. Přidáme fazolky, nadrcený pepř a kari pastu. Vše spolu smažíme doměkka.
- 4Nakonec přidáme uvařené rýžové nudle, bambusové výhonky a koriandr. Směs zlehka promícháme a prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.