Mleté maso s bramborákem

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
31 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nasekanou cibuli osmahneme na oleji, přidáme mleté maso a znovu krátce osmahneme. Osolíme, opepříme, vmícháme na kostičky nakrájené žampiony a vše chvíli podusíme.
  • 2
    Oloupané brambory najemno nastrouháme, mírně vymačkáme a vodu slijeme. Přidáme vejce, prolisovaný česnek, kmín, majoránku, sůl a strouhanku. Směs dobře promícháme a případně zředíme trochou mléka.
  • 3
    Polovinu připraveného bramborového těsta rozetřeme do remosky vyložené pečicím papírem. Poklademe mletým masem a zakryjeme zbylým bramborovým těstem.
  • 4
    Pokrm pečeme asi 35 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.