Mleté řízky v těstíčku

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
24 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
283 mg
Cukr
753 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemli nakrájíme na plátky, navlhčíme mlékem a po chvíli rozmělníme. Promícháme s mletým masem, vejcem, oloupanou, nasekanou cibulí, hladkou moukou a solí.
  • 2
    Ze směsi připravíme 8 menších řízků, namáčíme je do těstíčka a smažíme na rozehřátém oleji po obou stranách dorůžova.
  • 3
    Podáváme s bramborovu kaší a čerstvou zeleninou.
  • 4
    Příprava těstíčka: Vejce rozšleháme s moukou, olejem, mlékem a solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.