Mleté vepřové maso po labužnicku

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
33 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
510 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté vepřové maso okořeníme solí, pepřem, mletou paprikou, vmícháme do něj nadrobno nasekanou cibuli.
  • 2
    Maso necháme alespoň 2 hodiny uležet v lednici. Potom z uleželého masa vytvoříme šišky, které smažíme na rozehřátm tuku v pánvi. Takto připravené mleté maso je nejvhodnější podávat s nakrájenou cibulí, hořčicí a vařenými brambory. Pokrm podáváme teplý jako večeři nebo oběd.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 25. 3. 2016
Mleté vepřové maso po labužnicku
Mám elektrický mlýnek na maso. Takže je to pro mne rychlovka. Fajn véča. 😉