Mleté vepřové maso po labužnicku
45 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej stolní
- 500gramůVepřové maso mleté
- 1kusCibule
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 0,2lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
33 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
510 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Mleté vepřové maso okořeníme solí, pepřem, mletou paprikou, vmícháme do něj nadrobno nasekanou cibuli.
- 2Maso necháme alespoň 2 hodiny uležet v lednici. Potom z uleželého masa vytvoříme šišky, které smažíme na rozehřátm tuku v pánvi. Takto připravené mleté maso je nejvhodnější podávat s nakrájenou cibulí, hořčicí a vařenými brambory. Pokrm podáváme teplý jako večeři nebo oběd.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 25. 3. 2016
Mleté vepřové maso po labužnicku
Mám elektrický mlýnek na maso. Takže je to pro mne rychlovka. Fajn véča. 😉