Mletý losos s badyánem
18 min.
Ingredience
- 350gramůLosos - filety
- 400gramůLosos uzený
- 15gramůBadyán
- 3gramyPaprika mletá pálivá
- 1gramPepř černý mletý
- 80gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
66 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Čerstvé maso z lososa i uzeného lososa rozmixujeme a promícháme. Mletý badyán smícháme s pálivou mletou paprikou, mletým pepřem, polovinu směsi přimícháme k lososu. Ochucené maso zabalíme do mikrotenového sáčku a dáme do lednice na cca půl hodiny. Parmezán nakrájíme na plátky, rozložíme na papír na pečení, posypeme zbytkem koření a vložíme na dvě minuty do vyhřáté trouby, aby se trochu roztekl.
- 2Poté sýr přimícháme k lososu, směs rozdělíme na talířky a doplníme krajíčky toastového chleba, který nasucho opečeme v topinkovači.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.