Mlíčí v křenovém těstíčku

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
29 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
251 mg
Cukr
887 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mlíčí očistíme, opláchneme a asi pět minut vaříme ve vodě osolené špetkou soli. Poté je scedíme a necháme okapat, osušíme a rozdělíme na porce, které potřeme hořčicí, zakapeme citronovou šťávou a posypeme drcenou bazalkou. Takto připravené mlíčí obalíme v mouce, v těstíčku a smažíme v rozpáleném tuku.
  • 2
    Těstíčko připravíme pečlivým ušleháním vína s vejcem, špetkou soli, jemně strouhaným křenem a moukou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.