Moderní gnocchi "po staročesku" podle Ládi Hrušky
25 min.
Ingredience
- 1000gramůBramborové noky
- 2kusyCibule
- 500gramůZelí kysané
- 3gramyKmín mletý
- 5gramůCukr krupice
- 5gramůSůl
- 400gramůSlanina anglická
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli i slaninu nakrájíme na drobné kostičky a na pánvi společně asi 5 minut orestujeme.
- 2Přidáme propláchnuté zelí, osolíme, ochutíme kmínem a cukrem a podlijeme vodou. Necháme podusit asi 15 minut než zelí změkne.
- 3Gnocchi připravíme podle návodu uvedeném přímo na výrobku a slijeme. Nakonec uvařené gnocchi promícháme se směsí zelí a slaniny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.