Moderní gnocchi "po staročesku" podle Ládi Hrušky

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1000gramůBramborové noky
    • 2kusyCibule
    • 500gramůZelí kysané
    • 3gramyKmín mletý
    • 5gramůCukr krupice
    • 5gramůSůl
    • 400gramůSlanina anglická
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli i slaninu nakrájíme na drobné kostičky a na pánvi společně asi 5 minut orestujeme.
  • 2
    Přidáme propláchnuté zelí, osolíme, ochutíme kmínem a cukrem a podlijeme vodou. Necháme podusit asi 15 minut než zelí změkne.
  • 3
    Gnocchi připravíme podle návodu uvedeném přímo na výrobku a slijeme. Nakonec uvařené gnocchi promícháme se směsí zelí a slaniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.