Moravská chamula
20 min.
Ingredience
- 1lžíceCukr moučkový
- 15gramůCukr krupice
- 10gramůMáslo čerstvé
- 120gramůTvaroh měkký - nízkotučný
- 250mililitrůMléko odtučněné
- 25gramůPšeničná krupice
- 250gramůJablka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
6 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. Rozvaříme je v troše vody na kaši, osladíme, zředíme mlékem a přivedeme do varu. Přisypeme krupici a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí.
- 2Chamulu omastíme kouskem másla a posypeme měkkým tvarohem. Při podávání pokrm pocukrujeme moučkovým cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.