Mořská ryba s omáčkou z vína

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
409 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresku nakrájíme na menší kousky a osolíme.
  • 2
    Cibuli oloupeme, rozkrájíme na kousky, osmahneme na másle a vyjmeme. Do másla přisypeme mouku a připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme vínem. Dobře rozšleháme.
  • 3
    Do omáčky vložíme osolené kousky ryby a vaříme asi 15 minut. Pokud je omáčka příliš hustá, zředíme ji trochou vody.
  • 4
    Podáváme s toasty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.