Mořská ryba s omáčkou z vína
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 0,2litrVíno červené
- 1kilogramFilé z aljašské tresky
- 5,5lžicMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
409 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Tresku nakrájíme na menší kousky a osolíme.
- 2Cibuli oloupeme, rozkrájíme na kousky, osmahneme na másle a vyjmeme. Do másla přisypeme mouku a připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme vínem. Dobře rozšleháme.
- 3Do omáčky vložíme osolené kousky ryby a vaříme asi 15 minut. Pokud je omáčka příliš hustá, zředíme ji trochou vody.
- 4Podáváme s toasty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.