Mořská ryba se zeleninou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1216 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
106 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu naporcujeme, osolíme a na másle opečeme po obou stranách. Jakmile je ryba opečená, vyjmeme ji na mísu a v másle po opékání osmaheneme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme rajčata rovněž nakrájená na plátky a obojí podusíme. Následně přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a vše promícháme.
  • 2
    Na opečenou rybu navršíme směs, kterou prohřejeme v zelenině, ozdobíme kolečky citrónu a podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami nebo s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.