Mořská ryba se zeleninou
55 min.
Ingredience
- 6kusůRajčata
- 1kusSůl
- 2kusyCibule
- 1kilogramTreska aljašská
- 1kusCitrony
- 2kusyMáslo čerstvé
- 1,5kusyZelenina kořenová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1216 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
106 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rybu naporcujeme, osolíme a na másle opečeme po obou stranách. Jakmile je ryba opečená, vyjmeme ji na mísu a v másle po opékání osmaheneme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme rajčata rovněž nakrájená na plátky a obojí podusíme. Následně přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a vše promícháme.
- 2Na opečenou rybu navršíme směs, kterou prohřejeme v zelenině, ozdobíme kolečky citrónu a podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami nebo s bílým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.