Mořské plody se zeleninou

15 min.

Ingredience

    • 40mililitrůOlej rostlinný
    • 6kusůCibulka jarní
    • 1kusZázvor celý
    • 2lžíceKari pasta
    • 400mililitrůMléko kokosové
    • 150mililitrůVývar rybí
    • 1kusCitronela
    • 350gramůMořský ďas
    • 230gramůKrevety tygří - loupané
    • 20mililitrůOmáčka rybí
    • 40mililitrůOmáčka sójová
    • 4lžícePažitka
    • 230gramůOlihně
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
36 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na wok pánvi na oleji smažíme dvě minuty nakrájené cibulky a tři kolečka zázvoru, přimícháme kari pastu a mícháme dvě minuty. Poté přidáme i mléko, vývar, citronelu a vše minutu povaříme.
  • 2
    Nakonec vložíme i rybí porce, 230 g kroužků a chapadel z olihní a vyloupané a vařené krevety. Po dvou minutách vaření přidáme i rybí a sójovou omáčku a pažitku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.