Mořské plody se zeleninou
15 min.
Ingredience
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 6kusůCibulka jarní
- 1kusZázvor celý
- 2lžíceKari pasta
- 400mililitrůMléko kokosové
- 150mililitrůVývar rybí
- 1kusCitronela
- 350gramůMořský ďas
- 230gramůKrevety tygří - loupané
- 20mililitrůOmáčka rybí
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 4lžícePažitka
- 230gramůOlihně
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
36 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na wok pánvi na oleji smažíme dvě minuty nakrájené cibulky a tři kolečka zázvoru, přimícháme kari pastu a mícháme dvě minuty. Poté přidáme i mléko, vývar, citronelu a vše minutu povaříme.
- 2Nakonec vložíme i rybí porce, 230 g kroužků a chapadel z olihní a vyloupané a vařené krevety. Po dvou minutách vaření přidáme i rybí a sójovou omáčku a pažitku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.