Mořský ďas na cibuli a víně
50 min.
Ingredience
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyCibule
- 100mililitrůVíno bílé
- 800gramůMořský ďas
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
- Na potření
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
897 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Osolené porce ryby zaprášíme paprikou, obalíme v mouce a protáhneme rozšlehaným vejcem. Porce smažíme v rozpáleném oleji s máslem.
- 2Poté dáme dvě lžíce vysmaženého tuku do ohnivzdorného pekáče, do něhož jsme vyskládali polovinu cibule nakrájené na kolečka. Na cibuli položíme porce ryby, překryjeme je druhou polovinou cibule, podlijeme vínem a pečeme v troubě. V průběhu pečení porce ryby zakapeme rozpuštěným máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.