Mořský jazyk s cuketou a pomerančem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cuketu nakrájíme podélně na plátky. Gril rozpálíme na vysokou teplotu, potřeme olejem a cuketu grilujeme dvě minuty z každé strany, dokud není cuketa měkká.
  • 2
    V misce smícháme hořčici a majolku. Poté opět gril rozpálíme, potřeme olejem a dáme grilovat kůží dolů mořský jazyk. Filety pravidelně potíráme směsí z misky. Po dvou minutách snížíme teplotu a filety obrátíme. Grilujeme, dokud není ryba měkká a propečená. Na poslední minutu na gril vrátíme cuketu, aby se prohřála. Před podáváním ještě pokapeme pomerančem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.