Mražené broskve slazené cukrem
30 min.
Ingredience
- 1kilogramBroskve
- 350gramůCukr krystal
- 10gramůKyselina citrónová
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
3 g
Cukr
72 g
Postup přípravy
- 1Broskve spaříme vroucí vodou. Poté vložíme do studené vody a oloupeme. Rozkrojíme na poloviny, odstraníme pecky a necháme osušit.
- 2Mezitím smícháme cukr s kyselinou citronovou a směsí připravené broskve posypeme. Necháme odstát, až se uvolní šťáva.
- 3Ovoce i se vzniklým sirupem rozdělíme do mrazicích obalů a uzavřeme. Zamrazíme a uchováme v mrazáku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.