Mražené broskve slazené cukrem

30 min.
Evropa

Ingredience

      • 1kilogramBroskve
      • 350gramůCukr krystal
      • 10gramůKyselina citrónová
      • 2litryVoda pitná
    Počet porcí:
    6

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    291 kcal
    Bílkoviny
    2 g
    Sacharidy
    74 g
    Vláknina
    3 g
    Cukr
    72 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Broskve spaříme vroucí vodou. Poté vložíme do studené vody a oloupeme. Rozkrojíme na poloviny, odstraníme pecky a necháme osušit.
    • 2
      Mezitím smícháme cukr s kyselinou citronovou a směsí připravené broskve posypeme. Necháme odstát, až se uvolní šťáva.
    • 3
      Ovoce i se vzniklým sirupem rozdělíme do mrazicích obalů a uzavřeme. Zamrazíme a uchováme v mrazáku.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.