Mražené hroznové víno
20 min.
Ingredience
- 80mililitrůGrappa
- 800gramůHroznové víno
- 100gramůČokoláda na vaření
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
16 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3 g
Cukr
31 g
Postup přípravy
- 1Celé hrozny vína vložíme na hodinu do mrazáku. Ze zmrzlých hroznů otrháme jednotlivé kuličky, rozdělíme do misek a zakapeme grappou. Do rendlíku nalámeme čokoládu rozpustíme ji. Přidáme měkké máslo a metlou vyšleháme dohladka. Čokoládou pokapeme zmražené hrozny v misce, čokáláda ihned ztuhne.
- 2V horkých letních dnech podáváme jako dezert.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.