Mražené hroznové víno

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
16 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celé hrozny vína vložíme na hodinu do mrazáku. Ze zmrzlých hroznů otrháme jednotlivé kuličky, rozdělíme do misek a zakapeme grappou. Do rendlíku nalámeme čokoládu rozpustíme ji. Přidáme měkké máslo a metlou vyšleháme dohladka. Čokoládou pokapeme zmražené hrozny v misce, čokáláda ihned ztuhne.
  • 2
    V horkých letních dnech podáváme jako dezert.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.