Mrkev s hráškem po indicku

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a na kousky nakrájenou mrkev vložíme na rozehřáté máslo, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme do měkka. Ke konci dušení by měla být všechna tekutina odpařená.
  • 2
    Hrášek vsypeme do malého množství vařící osolené vody, podusíme do měkka.
  • 3
    Do dušené mrkve přidáme okapaný podušený hrášek, kečup, citronovou šťávu a cukr. Vše jen prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.