Mrkvová polévka s krupicovými čtyřlístky

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mléka, krupice a soli uvaříme hustou kaši, kterou nalijeme do máslem vymazané formy.
  • 2
    Po vychladnutí z kaše vykrojíme vykrajovátkem na cukroví čtyřlístky a dáme je stranou.
  • 3
    Očistíme mrkev, omyjeme a nastrouháme.
  • 4
    Z mouky a másla uděláme jíšku, podusíme na ní mrkev, zalijeme vodou a 15 minut povaříme.
  • 5
    Poté rozmixujeme.
  • 6
    Opatrně dáme do polévky čtyřlístky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.