Mrkvovo-tvarohová pomazánka

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
34 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
919 mg
Cukr
95 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo v misce utřeme do pěny. Přidáme žervé a obě suroviny dobře prošleháme. Mrkev oloupeme, jemně nastrouháme a spolu s jemně nasekanou zelenou částí jarní cibulky vmícháme do másla a sýra.
  • 2
    Po důkladném promíchání všech surovin pomazánku dochutíme solí, pepřem a mletou sladkou paprikou.
  • 3
    Dochucenou pomazánku ještě jednou promícháme a vložíme do vhodné nádoby, kterou uzavřeme. Pomazánku udržujeme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.