Mrkvový brioškový chléb s pekanovými ořechy
207 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůSůl
- 50gramůCukr krupice
- 200gramůMrkev kořen
- 80gramůMáslo čerstvé
- 100mililitrůMléko plnotučné
- 100mililitrůSirup javorový
- 10gramůDroždí sušené
- 80gramůOřechy pekanové
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
23 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
5 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme rozpuštěné máslo, mléko, javorový sirup, přidáme oloupanou a nastrouhanou mrkev, cukr, sůl, hladkou mouku, promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny,přisypeme sušené droždí a nastavíme program na brioškový chléb. Po zaznění signálu přidáme rozpůlené pekanové ořechy, necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.