Mrkvový křen
20 min.

Ingredience
- 2lžíceKřen
- 200gramůMrkev kořen
- 1lžičkaCukr krupice
- 2lžíceOlej stolní
- 3lžíceHovězí vývar základní
- 1špetkaSůl
- 1kusCitrony
- 2kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
118 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou mrkev a oloupaná jablka jemně nastrouháme a smícháme se strouhaným křenem.
- 2Potom vše promícháme se zálivkou z vývaru, citronové šťávy, cukru a oleje.
- 3Mrkvový křen se hodí k vařenému hovězímu a vepřovému masu a k uzeninám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.