Musaka s dýní

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
772 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
56 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme, rozčtvrtíme a zbavíme semen dýni, dužinu nakrájíme na plátky a posolíme.
  • 2
    Oloupeme cibuli, nakrájíme a na rozpáleném tuku v pánvi osmahneme. Přidáme mleté maso, půl lžičky skořice a za stálého podlévání vodou do měkka podusíme.
  • 3
    Vymažeme pekáč máslem a dno poklademe plátky dýně, na ně dáme vrstvu podušeného masa, vrstvy střídáme, poslední vrstva musí být dýně. 30 minut zapékáme ve vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.