Nadívané žemlové koblížky

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
761 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
39 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
773 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Obereme maso z kostí asi z půlky uvařeného kuřete. Kosti dáme znovu vařit do hovězího vývaru.
  • 2
    Nakrájíme na kostičky slaninu, dáme do nádoby a přidáme obrané maso z kuřete. Dále vložíme kousek telecí nebo vepřové pečeně, cibulku, kousek másla a podlijeme vývarem. Necháme chvíli podusit.
  • 3
    Pak umeleme vše na masovém mlýnku.
  • 4
    Housky nakrájíme na tenké plátky a formičkou z nich tvoříme kolečka.
  • 5
    Jedno vždy smočíme v mléce, natřeme směsí masa a druhým kolečkem přiklopíme. Takto opět smočíme v rozšlehaném vejci, obalíme v housce a smažíme v převařeném másle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.