Nadívaný vařený snapper v páře

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
5 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu opláchneme pod studenou tekoucí vodou zevnitř i zvenčí a usušíme.
  • 2
    Špenát blanšírujeme 40 vteřin, poté opláchneme ve studené vodě, necháme okapat, z listů vymačkáme co nejvíce vody. Vložíme ho do ohnivzdorného talíře a rybu na něj položíme.
  • 3
    V misce smícháme vařenou rýži, nasekané jarní cibulky, zázvor, sezamový olej, pomeranč nasekaný na dílky, badyán a sójovou omáčku. Břišní dutinu naplníme touto nádivkou a pořádně ji upěchujeme.
  • 4
    Talíř s rybou umístíme do pařáku, zakryjeme ho a 10 minut vaříme v páře.
  • 5
    Rybu podáváme ozdobenou plátky pomeranče a pokrájené jarní cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.