Nádivka z jedlých kaštanů

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1362 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
53 g
Sacharidy
191 g
Vláknina
83 mg
Cukr
558 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kaštany vaříme zhruba hodinu. Když zchladnou, oloupeme je, polovinu nakrájíme na nudličky a polovinu umeleme na masovém strojku.
  • 2
    Veku nakrájíme na kostičky, přelijeme mlékem, přilijeme vyškvařenou slaninu a necháme odstát. V mezičase našleháme změklé máslo se žloutky, zamícháme do namočené veky, ochutíme pepřem, muškátovým květem, osolíme a přimícháme kaštany. Na závěr vmícháme pevný sníh z bílků.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.