Nakládaná červená paprika

45 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky dobře omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na šiřší nudličky. Vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přilijeme ocet, olej, vsypeme cukr, přidáme nakládací přípravek Deko (nebo podobný), osolíme a přivedeme k varu. Povaříme minutu, papriky vybereme sítkem, naplníme jimi zavařovací lahve, nálev ještě pár minut povaříme, odstavíme a necháme vychladnout. Nyní papriky v lahvích zalijeme, dbáme na to, aby byl olej rovnoměrně v každé lahvi. Lahve uzavřeme a uložíme na chladném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.