Nakládaná paprika s rajčaty

55 min.
Slovensko
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky omyjeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na nudličky, rajčata omyjeme, nakrájíme na plátky, které ještě přepůlíme. Zeleninu vložíme do pánve, osolíme a 20 minut podusíme. Podle potřeby podlijeme vodou. Zeleninou naplníme menší zavařovací sklenice, do každé přilijeme lžíci oleje, uzavřeme a zavařujeme v zavařovacím hrnci 20 minut. Sklenice vyndáme, necháme vychladnout a skladujeme na chladnějším místě. Používáme jako základ na přípravu leča nebo zeleninových omáček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.