Nákyp s hroznovým vínem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
36 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
900 mg
Cukr
53 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrozny omyjeme, bobule rozpůlíme, případně odstraníme jadérka a dáme do vymaštěných misek.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 220 stupňů Celsia. Šampaňské, žloutky a cukr vyšleháme ve vodní lázni do husté pěny, sundáme ze sporáku a mícháme, dokud směs nevychladne. Smetanu ušleháme do tuha, přimícháme do vaječného krému a krém rovnoměrně rozdělíme na hroznové bobule.
  • 3
    Nákyp zapékáme v předehřáté troubě 10 minut. Vyndáme z trouby, necháme vychladnout a podáváme posypaný práškovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.