Nákyp z mléčné rýže s broskvemi

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
750 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Svaříme si v hrnci mléko a za stálého míchání do něj vmícháme rýži. Mícháme asi 1 minutu a poté necháme přibližně 10 minut bobtnat.
  • 2
    Broskve necháme nejprve okapat v sítu a pak je nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Metlou vymícháme pomazánkové máslo, vejce, kokos, vanilkový cukr na jemnou kaši, pak přidáme rýži a broskve.
  • 4
    Směs vložíme do nákypové formy a v předehřáté troubě na 200 °C pečeme asi 45 minut.
  • 5
    Před podáváním necháme trochu vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.