Nákyp z rybího filé s lučinou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
20 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme a na růžičky rozebereme květák a uvaříme v osolené vodě do měkka.
  • 2
    Slijeme a necháme okapat, nasekáme na malé kousky.
  • 3
    Necháme lehce rozmrazit rybí filé a nakrájíme na kostky a pokapeme citronovou šťávou.
  • 4
    Oloupeme cibuli, nakrájíme ji najemno.
  • 5
    Rozehřejeme na pánvi dvě lžíce oleje, zpěníme cibuli a přidáme ryby, které opečeme.
  • 6
    V míse smícháme kousky filé s nasekaným květákem a osolíme.
  • 7
    Vymažeme zapékací mísu a dáme do ní směs filé a květáku.
  • 8
    Zalijeme zapékací směsí - utřeme sýry s bílky, osolíme a zředíme mlékem, aby vzniklo řidší těstíčko.
  • 9
    45 minut zapékáme v předehřáté troubě.
  • 10
    Nákyp potřeme zbytkem oleje a podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.