Nákyp z rybího filé s lučinou
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusySýr Lučina - termizovaný
- 1kusCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOlej stolní
- 1kusKvěták
- 3kusyVaječný bílek slepičí
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 3lžíceMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
20 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Očistíme a na růžičky rozebereme květák a uvaříme v osolené vodě do měkka.
- 2Slijeme a necháme okapat, nasekáme na malé kousky.
- 3Necháme lehce rozmrazit rybí filé a nakrájíme na kostky a pokapeme citronovou šťávou.
- 4Oloupeme cibuli, nakrájíme ji najemno.
- 5Rozehřejeme na pánvi dvě lžíce oleje, zpěníme cibuli a přidáme ryby, které opečeme.
- 6V míse smícháme kousky filé s nasekaným květákem a osolíme.
- 7Vymažeme zapékací mísu a dáme do ní směs filé a květáku.
- 8Zalijeme zapékací směsí - utřeme sýry s bílky, osolíme a zředíme mlékem, aby vzniklo řidší těstíčko.
- 945 minut zapékáme v předehřáté troubě.
- 10Nákyp potřeme zbytkem oleje a podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.