Naložená cibule
30 min.

Ingredience
- 1kilogramCibule
- 100gramůSůl
- 200gramůCukr krupice
- 1litrOcet vinný
- 1lžičkaKoriandr mletý
- 1lžičkaHořčičné semínko
- 1lžičkaPepř červený celý
- 2kusyChilli paprička
- 1lžičkaNové koření mleté
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
4 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Cibule oloupeme, posypeme solí a necháme přes noc odstát. Poté sůl omyjeme vodou a cibule dáme do sterilovaných sklenic. V hrnci zahříváme ocet s cukrem, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme koriandr, hořčičné semínko, koření, pepř a chilli papričky. Směsí přelijeme cibule a necháme měsíc odstát. Poté můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.